serieus WONEN


Wij zijn een onafhankelijk financieel dienstverlener in hypotheken en financiële planning in ruim 40 hypotheekproducten. Wij vergelijken op rente en voorwaarden voor het best passend hypotheekadvies!

Wat kunnen wij voor je doen?

Je eerste huis kopen


Eerste woning? Wij helpen jou serieus bij het maken van keuzes. Bijvoorbeeld: welke hypotheekvorm en welke rentevaste periode.

Volgende woning kopen

 

Wil je anders wonen omdat je leven is veranderd? Wil jij je huis verkopen en een nieuwe huis kopen? Wij vertellen jou alles over verhuizen.

Overwaarde benutten


Geen verhuisplannen, maar wil jij je huis aanpassen of zoek je naar financiële ruimte? Dan kun je eventueel de overwaarde van je huis opnemen.

Nieuwbouw


Je oog laten vallen op een nieuwbouwproject? Wil je weten of je het huis kunt betalen en waar je op moet letten? Samen maken wij een financieel plan voor de nieuw te bouwen woning.

Sluit je een hypotheek af met NHG, dan weet je zeker dat jouw hypotheek past bij je inkomen. De hypotheek voldoet namelijk aan de normen voor verantwoord lenen van het Nibud (Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting). Zo weet je zeker dat je nooit teveel leent en naast de maandelijkse woonlasten voldoende geld overhoudt voor andere uitgaven, zoals boodschappen, verzekeringen en sparen.
NHG: Veilig, verantwoord en duurzaam!

Persoonlijke kennismaking

 

Maak een vrijblijvende afspraak, tijdens onze kennismaking doorlopen wij onze werkwijze en de mogelijkheden.

Advies op maat


Op basis van inventarisatie, analyse en adviseren komen wij tot een hypotheek die bij jou past nu en in de toekomst.

Nazorg


Na afronding blijven wij zorgen. Neem vooral contact met ons op voor al je vragen.

Wat zijn de stappen?

Serieus Hypotheken

Hypotheek oversluiten


Loopt je hypotheek(rente) af? Of past een andere hypotheek beter bij je persoonlijke situatie? Wij vertellen je meer over hypotheekvormen en het stappenplan.

Uit elkaar of scheiden?


Wat gebeurt er met de woning en de hypotheek? Als je besluit om uit elkaar te gaan, heb je al genoeg aan je hoofd. Wij begeleiden en nemen graag het administratieve proces uit handen.

Naam*  
E-mail*  
Telefoonnummer  
Onderwerp*  
Bericht*  

Heb je Vragen of wil je meer informatie?
Neem vrijblijvend contact met ons op!


Contactformulier